10 Φεβρουαρίου 2013

Να σταματήσει η άδικη δίωξη του Αγωνιστή, Μιλτιάδη Ευσταθιάδη


Ο εργαζόμενος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Μιλτιάδης Ευσταθιάδης, αντιμετωπίζει άδικες διώξεις για τη συμμετοχή του στην απελευθέρωση και τη λειτουργία της πλαζ του Ελληνικού. Το Μάιο του 2007 ο Δήμος Ελληνικού και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής, προάσπισαν το Συνταγματικό δικαίωμα για ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές, ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την παραλία.
Ο Μιλτιάδης, για τον αγώνα του αυτό, (κατηγορήθηκε άδικα για κλοπή κάμερας, ερήμην σε πρώτο βαθμό και χωρίς να παραστεί μάρτυρας κατηγορίας στο δεύτερο δικαστήριο) τέθηκε σε «αυτοδίκαιη αργία» από τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α/12-11-2012, με αντικείμενο τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου 3 και του μεσοπρόθεσμου 2013-2016.
Ο «Αυτοδιαχειριζόμενος Αγρός στο Ελληνικό» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη, στον διωκόμενο Μιλτιάδη Ευσταθιάδη.
Ζητάμε:
Να σταματήσει η άδικη δίωξη σε βάρος του
και να ακυρωθεί η αργία που του έχει επιβληθεί και τον εξοντώνει.
Η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο (στις 8 Φεβρουαρίου) και η διαφαινόμενη εισαγγελική παραγγελία για επανεξέταση της υπόθεσης του Μιλτιάδη στο εφετείο, αποτελεί την πρώτη νίκη.
Η τρομοκράτηση δεν θα περάσει. Αλληλεγγύη μέχρι την τελική δικαίωση του εργαζομένου...

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου