3 Οκτωβρίου 2018

Πνοή ζωής στον Αγρό




Ο καιρός ήταν σύμμαχος την Τρίτη 2 Οκτώβρη (αφού είχε ποτίσει και καλά καλά το χώμα) για να δεχτεί ο Αγρός τα απαλά χέρια που έσκαψαν το χώμα του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Κι έτσι οι νέοι φίλοι μας έδωσαν όλη την αγάπη τους στη φύση!

Από τον φίλο του Αγρού, Κώστα Σαββίδη, λάβαμε τις φωτογραφίες και το κειμενάκι που ακολουθεί: "Καλησπέρα σας
Ήταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα σήμερα στον Αγρό! Αρκετός κόσμος και πληθώρα εργασιών αλλά και συνέλευση.

Η ομάδα που ήρθε μαζί μου χάρηκαν πολύ για την εμπειρία, την ενημέρωση, τη γνωριμία και γενικά έδειξαν πως το ευχαριστήθηκαν πολύ και θα ήθελαν να ξαναέρθουν.
Η ομάδα είχε και 2 κοπέλες από την Αργεντινή.
Κώστας"
Όπως γράφει και ο Κώστας έχουν αρχίσει οι εργασίες (μαζί με τους εναπομείναντες "αγρότες" του Αγρού, Άννα, Ρίτα, Δημήτρη, Γιάννη) με τη συλλογικότητα "Δρυάδες". Παράλληλα μετείχαν στις εργασίες ενδιαφερόμενοι από την κίνηση πολιτών ενάντια στην ανέγερση Mall δίπλα στο Αρχαιολογικό Πάρκο και γενικότερα στις δραστηριότητες του Καφενείου της Ακαδημίας Πλάτωνος. 
Όλοι μαζί έπιασαν τα εργαλεία του Αγρού και έσκαψαν, έφτιαξαν παρτέρια και στη συνέχεια έριξαν παραδοσιακούς σπόρους.

Η δράση αυτή δίνει μια νέα πνοή στο εγχείρημα του Αγρού και δείχνει πως είμαστε ακόμη ζωντανοί και καλλιεργούμε τη γη μας.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
















1 σχόλιο:

  1. Top 5 3x8 sheet metal prices near me - Titanium Arts
    1. titanium necklace 5X8 sheet metal titanium daith jewelry prices near me columbia titanium boots - 2. 5X8 sheet metal prices near me titanium pen - 3.5x8 sheet metal prices near me titaum - 4.5x8 sheet metal prices near me - 5.5x8 sheet metal

    ΑπάντησηΔιαγραφή