25 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΜΙΛΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ

Το Μάιο του 2007 ο Δήμος Ελληνικού και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής, προάσπισαν το Συνταγματικό δικαίωμα για ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές, ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται την παραλία.

Ο εργαζόμενος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Μιλτιάδης Ευσταθιάδης, αντιμετωπίζει άδικες διώξεις για τη συμμετοχή του στην απελευθέρωση και τη λειτουργία της πλαζ του Ελληνικού.

Ο Μιλτιάδης, για τον αγώνα του αυτόν, κατηγορήθηκε άδικα για κλοπή κάμερας, ερήμην σε πρώτο βαθμό και χωρίς να παραστεί μάρτυρας κατηγορίας στο δεύτερο δικαστήριο, τέθηκε σε «αυτοδίκαιη αργία» από τη δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α/12-11-2012, με αντικείμενο τα μέτρα εφαρμογής του μνημονίου 3 και του μεσοπρόθεσμου 2013-2016.

Ο «Αυτοδιαχειριζόμενος Αγρός στο Ελληνικό» εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη, στον διωκόμενο Μιλτιάδη Ευσταθιάδη.

Ζητάμε:
Να σταματήσει η άδικη δίωξη σε βάρος του
και να ακυρωθεί η αργία που του έχει επιβληθεί και τον εξοντώνει.

Καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως & Λεωφ. Αλεξάνδρας ) την Τετάρτη 6/11/13 στις 9πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου